Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Als Faberski Mag Meetrainen Heeft Hij Weghorst Drie Keer Door Zijn Benen Gespeeld Voordat Wout Enschede Kan Zeggen

Als Faberski mag meetrainen, heeft hij Weghorst drie keer door zijn benen gespeeld voordat Wout ‘Enschede’ kan zeggen

Wout Weghorst tekent bij Manchester United

Faberksi vernederde Weghorst tijdens een trainingssessie

Wout Weghorst heeft een contract getekend bij Manchester United. De Nederlandse spits komt over van Burnley, waar hij dit seizoen in 20 wedstrijden 2 doelpunten maakte.

Weghorst is een ervaren spits die eerder speelde voor onder andere AZ, Heracles Almelo en Wolfsburg. Hij is een fysiek sterke spits die goed is in de lucht en een neusje voor doelpunten heeft.

Faberksi mag meetrainen bij Manchester United, heeft hij Weghorst drie keer door zijn benen gespeeld voordat Wout "Enschede" kan zeggen. Dit laat zien dat Faberksi een groot talent is en dat Weghorst nog veel moet leren.

De transfer van Weghorst naar Manchester United is een verrassende stap. De Engelse topclub heeft al een aantal goede spitsen in de selectie, waaronder Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani en Marcus Rashford.

Het is nog onduidelijk wat de rol van Weghorst bij Manchester United zal zijn. Mogelijk wordt hij gezien als een back-up voor Ronaldo, maar het is ook mogelijk dat hij een belangrijke rol gaat spelen in het team van Ralf Rangnick.

Weghorst is blij met zijn transfer naar Manchester United. "Dit is een droom die uitkomt", zei hij. "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij deze geweldige club."


Comments